Waarom Normstahl?

Onze duurzaamheid

Energiezuinig bouwen of renoveren: Deuren van Normstahl worden in principe voorzien van panelen met een dikte van 42 mm. Zo garanderen wij een efficiënte isolatie. Dat spaart niet alleen het milieu, maar ook uw
portemonnee!

Onze betrouwbaarheid

Wij weten wat wij u verkopen. Daarom geven wij ook 10 jaar fabrieksgarantie op werkelijk alle deuronderdelen inclusief slijtage onderdelen zoals wielen, veren, scharnieren en op het deuroppervlak. Daarop kunt u rekenen!

Onze norm

Wij tolereren geen afwijkingen. Normstahl garagedeuren zijn standaard van premium kwaliteit. Onze naam garandeerde dat eigenlijk altijd al, en zal dat ook blijven doen.

Onze traditie

Al ruim 60 jaar staat Normstahl op het vlak van garagedeuren en aandrijvingen voor kwaliteit, duurzaamheid, individualiteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Als u voor een deur van Normstahl gaat, maakt u dus de juiste keuze!

Uw individualiteit

Dankzij ontelbare variatiemogelijkheden vindt u altijd wel de juiste deur! Dat wil zeggen, de deur die geheel aan uw technische vereisten en visuele voorstellingen beantwoordt.

Uw veiligheid

De goederen in een garage vertegenwoordigen vaak een grotere waarde dan u zou denken. Daarom kunnen wij de Normstahl Superior 42 en Normstahl
Superior+ 42 deuren optioneel met inbraakbeveiliging leveren. Deze SKG-gekeurde inbraakwering voldoet aan de Nederlandse NEN-norm 5096.