Novoferm Garagedeuraandrijvingen

Maak het u zelf gemakkelijk en kies voor één van de Novoferm garagedeuraandrijvingen. Er zijn vele mogelijkheden mede afhankelijk van het type en grootte van de garagedeur.

Bij interesse in onze diensten en garagedeuren kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Aandrijvingssystemen

Er zijn veel verschillende types en extra’s leverbaar. Hieronder vindt u de mogelijkheden. Niet elke combinatie aandrijving/deur is mogelijk. Neem vrijblijvend contact ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Novoport

Novoport

Het NovoPort aandrijvingssyteem, voor Novoferm sectionaaldeuren, zorgt niet alleen tijdens het gebruik voor een hoog comfort, maar ook tijdens de montage. Het systeem wordt niet aan het plafond, maar eenvoudig in de deurlooprails gemonteerd. In iedere individuele situatie wordt het Novoport aandrijvingssysteem links of rechts in de deurlooprails gemonteerd. Zo blijft het plafond vrij en montageobstakels worden hierdoor uitgesloten. Bovendien wordt opbergruimte aan het plafond gecreëerd.

Novomatic 423

Novomatic 423

Het NovoMatic aandrijvingssysteem is geschikt voor de elektrische aandrijving van vrijwel alle garagedeuren. De aandrijving is eenvoudig, degelijk en snel te monteren.

De NovoMatic 423 wordt geleverd met twee handzenders, en een tandriem in de rails.
Er is ook een NovoMatic 423 accu uitvoering leverbaar indien er geen stroomaansluiting in uw garage aanwezig is.

Novomatic 563S

Novomatic 563S

Het NovoMatic aandrijvingssysteem is geschikt voor de elektrische aandrijving van vrijwel alle garagedeuren. De aandrijving is eenvoudig, degelijk en snel te monteren.

NovoMatic 563 wordt geleverd met twee handzenders, en een tandriem in de rail.
Er is ook een NovoMatic 563 accu uitvoering leverbaar indien er geen stroomaansluiting in uw garage aanwezig is.

De Novomatic 563 is een zeer krachtige en snelle garagedeuraandrijving.

Aandrijvingssystemen extra’s

Werp eens een blik op onze accessoires. Uw nieuwe garagedeur kan hier eenvoudig mee worden uitgebreid. Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden die Novoferm aanbiedt.

Handzenders

Handzenders

Verschillende typen handzenders leverbaar voor het openen en sluiten van de garagedeur op afstand.