Wie zijn wij?

Op 1 november 2014 bestaan wij 20 jaar. In die jaren is er veel gebeurd. Inmiddels is Martin van IJperen Garagedeuren een begrip in Bodegraven en omstreken. Begonnen als montagebedrijf, maar al snel dealer van het merk Crawford.

Vanaf maart 2012 zijn de deuren van onze nieuwe showroom geopend aan de Tjalk 50 te Bodegraven en zijn wij Crawford/Normstahl Center geworden, toonaangevend in garagedeuren!

Er verandert veel in “garagedeurenland”. De markt ontwikkelt zich en wij ook. Om ons assortiment nog completer te maken, zijn wij in 2015 ook dealer geworden van het merk Novoferm.

Dankzij een gedegen vakkennis, goede voorlichting en vooral veel werkervaring is Martin van IJperen hét adres voor een nieuwe garagedeur. Iedere klant is verschillend en heeft specifieke wensen. Voor ons is het een uitdaging om aan iedere klant de juiste deur te verkopen. Van kanteldeur tot een geïsoleerde sectionaaldeur. Van designdeur tot schuifdeur. Van een loopdeur in een garagedeur tot openslaande deuren.

De mogelijkheden zijn oneindig. Wij zijn pas tevreden, als u het bent!

Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. De koffie staat voor u klaar. Wij zijn geopend op afspraak. Op werkdagen, in de avond of op zaterdag. Aan u de keuze!

Tot ziens. Martin en Karin van IJperen

Foto-showroom-over ons-Van IJperen Garagedeuren